Skydome H30 A/100 PRF0146232A

3.769,40KM

Skydome je projekt arhitektonske rasvjete, osmišljen kako bi poboljšao udobnost u kuhinji, stvarajući neočekivanu atmosferu s emocionalnim dojmom koji vješto prikriva snažan i tih sustav ekstrakcije, jamčeći maksimalnu učinkovitost čak i na značajnoj udaljenosti od ploče za kuhanje.

Kao krovni prozor, full LED ploča od 28 W jamči jednoliku i dobro kalibriranu difuziju svjetlosti na radnoj površini i u okolnom prostoru, prilagođavajući svjetlinu i temperaturu kako bi se postigla savršena atmosfera u svakom trenutku.

Zahvaljujući pametnom daljinskom upravljaču, Skydome također može djelovati kao čvorište kuhinjske rasvjete, omogućujući Vam da upravljate i dodatnim sustavima rasvjete.

Za ugradnju je potreban minimalan prostor zahvaljujući izboru ugradnje (5 smjerova) za jedinicu puhala ili širokom rasponu vanjskih motora (4 verzije). Super tanka verzija prikladna je čak i za najzahtjevnije instalacije, sa svojom prepoznatljivom kompaktnom veličinom, do 16 cm, bez žrtvovanja velike snage ekstrakcije. Proizvod se može pretvoriti u način rada filtera s atraktivnim dodatkom koji jamči izvrsnu izvedbu u smislu ekstrakcije i uklanjanja mirisa.

ŠIRINA: 100 cm
ENERGETSKI RAZRED: A
VERZIJA: Kanal van
RASVJETA: Led panel 28W 2400 – 5000 K
KONTROLE: 3S + 2B Daljinski upravljač
MIN-MAX RAZINA BUKE: 40 – 53 db(A) H30
POTPUNA APSORPCIJA: 298 W H30