Shinnoki proizvodi.

Shinnoki razvija i proizvodi proizvode na bazi drvenih ljuskica na kreativan i održiv način. Sa škrinjom blaga s više od 160 vrsta drva te s održivim poslovnim modelom, Shinnoki razvija nove proizvode koji zadovoljavaju potrebe svih kupaca.

Globalizacija se prebacuje na digitalizaciju. Raznolikost se razvija u multikulturalnost.
Živimo u svijetu koji se brzo mijenja, u kojem nas stalno pokreće beskrajan tok podražaja i informacija. Ova evolucija dovela je do jednog od najvećih trendova u interijeru i dizajnu.
Povratak prirodnih materijala u našem svakodnevnom životu je jedan od najvećih trendova jer smo umorni od umjetnih materijala i otvaramo vrata čistim sirovinama.

Svaka nova kolekcija mora zadovoljiti iste osnovne zahtjeve: inovativne, kvalitativne i ekološki osviještene.
Novi Shinnoki asortiman inspiriran je doživljajem prirode i čini jedan od najekskluzivnijih materijala ponovno dostupnim: drvene ljuskice.
Rezultat našeg istraživanja trenda je kompletan program koji uključuje spremnost za korištenje panela, ljuskica s fenoličnim laminatnim leđima i višestrukim odgovarajućim opcijama rubne trake, a sve su brzo dostupne u zalihama 16 modernih dekora.
Shinnoki paneli jamče kontinuirani izgled bez značajnih vizualnih prekida i dosljednosti boja tijekom cijelog Vašeg projekta.
Kao cjelokupan program, Shinnoki uključuje odgovarajuće panele, ljuskice i rubne trake u 16 dekora.

Izbor Shinnoki proizvoda

Mood Sandy beaches

Opširnije

Mood Mountain walk

Opširnije

Mood Autumn forest

Opširnije

Mood Nightfall

Opširnije