Naša priča.

Gala Group je grupacija sa sjedištem u Mostaru, na lokaciji Bišće Polje.
Firma Gala Home svojom je ponudom proizvoda i usluga izborila svoje mjesto na tržištu usluga namijenjenih za izradu namještaja i opremanje doma.
Glavne prednosti našega poslovanja su kvalitetni proizvodi renomiranih europskih proizvođača, vrhunska i kvalitetna usluga, stručno i ljubazno osoblje te online korisnička podrška s individualnim pristupom klijentima.

Webshop

Profesionalno okruženje

Konstantno usmjeravamo svoj pogled i poslovanje prema reinvestiranju u proizvodnu djelatnost, modernizaciju i specijalizaciju proizvodnih programa.

Sistematizacijom i usavršavanjem poslovnih procesa našeg poslovanja u skladu s politikom kvalitete poboljšavamo udio na tržištu te imidž poduzeća. Primarni temelj za postizanje prethodno navedenoga je svakodnevno ulaganje i profesionalno osposobljavanje naših zaposlenika.

Motivirani, osposobljeni i stručni djelatnici kao mladi kadar i nositelji poslovanja najveća su vrijednost i nemjerljiva komparativna prednost naše organizacije. Nudimo širok asortiman pločastih materijala te usluge obrade i dorade pločastih materijala na vrhunskoj i održavanoj opremi.

Posjedujemo raznovrsni strojni park koji omogućava uslugu obrade i dorade pločastih materijala na vrhunskoj opremi. Svakoj je fazi proizvodnje posvećena posebna pažnja kako bi na samom kraju cjelokupni proizvodni proces rezultirao kvalitetnim i funkcionalnim proizvodima. Pravolinijsko kantiranje podrazumijeva uslugu lijepljenja rubnih traka na pravolinijskim komadima pločastog materijala, čime se zatvaraju svi vidljivi rubovi na elementima budućeg gotovog namještaja.

Optimiranje krojnih naloga, piljenje na točnu mjeru uz poštivanje vrlo visoke kvalitete reza te zatvaranje rubova rubnim trakama (tzv. kantiranje), omogućava nam da svakom kupcu olakšamo posao i pružimo cjelovitu uslugu. CNC strojevi jamče preciznost i visokokvalitetnu izradu svakog pojedinog komada namještaja, a uključuju usluge rezanja, izrade oblika, utora i poluutora, perforiranja te raznih bušenja i graviranja.

CORPUS je u današnje vrijeme nezaobilazan softver prilikom proizvodnje namještaja. Savršeno se integrira u različite CNC strojeve i olakšava brojne post-procesorske zadatke ovih strojeva uz garanciju kvalitete.

Najsnažnija poluga našeg uspjeha su naši kupci koji prepoznaju kvalitetu, dizajn, fleksibilnost i odgovornost našega poslovanja, počevši od pregovora pa do realizacije dogovorenog projekta. U Gala Home možete pronaći sve što Vam je potrebno za izradu visokokvalitetnog namještaja po mjeri, uključujući pločasti materijal, okove za namještaj, ručkice i vješalice, podnice, sudopere i slavine. U ponudi nudimo proizvode renomiranih svjetskih brendova od kojih izdvajamo: Egger, AMICA, Elica, Deante, Häfele, Blum, Laguna, Gamet, Emuca, Rehau, Blanco, DeWalt i Bernarda krevete i madrace.

MISIJA

Naša misija je postavljanje novih trendova u obradi drvnih materijala te zadovoljstvo kupaca i njihovih želja i zahtjeva bogatstvom dekora i velikom širinom asortimana. Zadovoljstvo i ispunjenje potreba naših kupaca i partnera okosnica su našeg poslovanja. Stvaramo izuzetno odgovoran pristup radu i svakim novim poslom unosimo adekvatne promjene, pratimo trendove, osluškujemo potrebe i ideje kupaca, te ih unosimo u naš način rada.

VIZIJA

Naša vizija je zadržati kvalitetnu uslugu i mjesto među vodećim poduzećima za obradu finalnih drvnih materijala uz pomoć praćenja i kontinuiranoga uvođenja modernih tehnologija. Također, ponosni smo jer najsnažniju polugu našeg uspjeha čine ljudi koji prepoznaju kvalitetu, dizajn, fleksibilnost i odgovornost poslovanja, počevši od pregovora do realizacije dogovorenog projekta.