Iverali su ploče izrađene od iverja međusobno spojenog sintetskom smolom, te oplemenjene melaminskom folijom različitih dekora (jednobojni, drvni, glatki, reljefni, visoki sjaj). Iverali su jednostavni za obradu i rezanje (pravocrtno, kružno) nakon kojeg se rubovi prekrivaju (kantiraju) ABS trakom. Iveral je materijal koji se najviše koristi u izradi namještaja, za oblaganje zidova i općenito pri uređenju interijera.

Oplemenjena iverica je materijal koji se dobija oplemenjavanjem sirove iverice melaminskim papirom. Proizvodi se u raznim debljinama i formatima. Predstavlja jedan od osnovnih materijala za konstrukciju i izradu namještaja i dizajn enterijera. U našoj kolekciji svaki dekor oplemenjene iverice ispraćen je identičnim dekorom u drugim vrstama materijala, kao na primjer u ABS trakama i laminatima, što omogućava izuzetnu fleksibilnost u projektiranju i dizajnu.

Izbor više stotina najrazličitijih dekora u novim, inovativnim teksturama, otvara mogućnost da na najkreativniji način opremite prostor u kojem živite i radite. U današnjem, modernom okruženju, dostupnost ovog proizvoda, omogućila je raznoliko mijenjanje i oplemenjivanje i najzahtjevnijih prostora u oblasti izrade namještaja i opremanja interijera

.

Izbor dekora

uni dekori

Opširnije

Drveni dekori

Opširnije

Fantasy dekori

Opširnije

FunderMax dekori

Opširnije